Лопетеги показа, че не се страхува от промените и е готов за тях


Лопетеги показа, че не се страхува от промените и е готов за тях
Снимка: Getty Images/Gulliver

1363 0

Минаха едва два мача от старта на Ла Лига, но наставникът на Реал Мадрид - Хулен Лопетеги, показа, че е готов да командва в тима и не се притеснява от това. В неделния мач срещу Жирона той направи няколко решения, които много други треньори биха подминали.  

Първо, остави младия Винисиус Жуниор извън състава за гостуването и го прати да играе за Б отбора на Реал Мадрид. Що се отнася до стартовите 11 Лопетеги отново заложи на Кейлор Навас, вместо на новопривлечения Тибо Куртоа. Това е изненадващо решение предвид това каква сума вложиха мадридчани за привличането на белгийския страж.

Също така остави на пейката Рафаел Варан и Лука Модрич, залагайки на Начо, а в средата на терена на Иско, Тони Кроос и Каземиро. Следващата голяма изненада бе по време на двубоя, когато в 60' Лопетеги смени Марсело и пусна Варан. Това със сигурност бе много неочаквано, тъй като бразилецът е един от лидерите и основните футболисти на "Кралския клуб" и изключително рядко му се налага да седи на пейката. Ясно, че наставникът не се страхува от промените и и ще прави всичко, което смята за редно за клуба, пише Marca. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички