Лионел Меси: Вдигам този трофей като капитан на един много специален отбор


Лионел Меси: Вдигам този трофей като капитан на един много специален отбор
Снимка: Getty Images

2674 0

Барселона надигра и победи Атлетик Билбао с категоричното 4:0 и спечели Купата на Краля в Испания! След края на срещата капитанът на отбора и един от най-добрите играчи в света Лионел Меси заяви следното:

"Приятно е да вдигнеш купата над главата си. За нашия отбор това е много щастлив ден и момент. Това е един много специален трофей, който аз вдигам като капитан на един много специален отбор. Знаехме, че Атлетик ще играе по този начин и бяхме търпеливи, владеехме топката и създавахме пространства. През първото полувреме се движехме много и изтощихме съперника, който през второто вече не се справяше"

"Жалко, че не може да отпразнуваме трофея с феновете. Хората много се радват, когато спечелим Купата на Испания. Началото на сезона беше тежко за нас. Губехме точки в наглед безобидни ситуации. След това подобрихме представянето си, заиграхме добре и се върнахме в борбата за титлата. Жалко, че в Ел Класико не постигнахме нужния резултат"

Пълния обзор на победата на Барселона можете да прочетете ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички