Лионел Меси - страшилището, което липсва на Барселона


Лионел Меси - страшилището, което липсва на Барселона
Снимка: GettyImages

4202 0

Липсата на Лионел Меси прави съперниците на Барселона много по-агресивни и те вече не се страхуват от каталунците. Това мнение изрази Роналд Куман, който засега няма решение на факта, че опонентите са много по-смели, когато трябва да излязат срещу испанския колос. 

"Вярно е, че съперниците са по-настървени, когато не виждат Меси в нашия състав. Не искам да говоря постоянно за това, но все пак става въпрос за най-добрия футболист в света.

Опонентът се страхува, когато Меси е срещу него. Когато дадеш топката на Меси, той просто не я губи. Може да се види, че нещата са много различни сега. Знаем това, но не можем да го променим", зави Куман след равенството. 

Самият нидерландец трябва да намери начин, който да върне мощта на Барселона и съперниците отново да започнат да се страхуват от "блауграна". Засега обаче единствената искра идва от двама футболисти - Мемфис Депай и Френки де Йонг. 

"Мемфис имаше своите шансове през второто полувреме и вкара прекрасен гол, който малко хора могат да отбележат. За съжаление, нямаме много дълбочина в предни позиции заради контузиите. 

Френки е много важен за нас. Той преминаваше успешно през линиите на съперника и даде страхотен пас на Мемфис. Той разполага с прекрасна скорост и изигра страхотен мач", каза още Куман. 

"Атлетик игра много силно. За мен беше важно, че показахме реакция след получения гол. В края дори можехме да победим", допълни специалистът. 

Докато продукцията на терена е спорна, финансовата ситуация в клуба е далеч по-притеснителна за феновете. За щастие на всички, обичащи каталунците обаче, Жоан Лапорта намери начин да осигури половин милиард евро за Барселона

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички