Лионел Меси: С подновяването на мачовете сякаш започва нов сезон


Лионел Меси: С подновяването на мачовете сякаш започва нов сезон
Снимка: Guliver/GettyImages

1219 0

Голямата звезда на Барселона Лионел Меси е силно мотивиран да се върне на терена. Той заяви, че завръщането на терена след пандемията от коронавирус е сякаш старта на нов сезон.

"Не можем да мислим какво оставяме след тази година. По-добре е да мислим за бъдещето. Хубаво е да отново да тренираме всеки ден, да виждам съотборниците си, да изиграем първите си мачове. В началото със сигурност ще е странно, но силно желая отново да се състезавам!", сподели Меси.

"Има хора, които смятат, че психиката е 40%, 50% или дори 60% от нашия спорт. Предполагам, че зависи и от всеки отделен спортист. Но мисля, че е много важно и този аспект всеки ден да се тренира. Когато се върнем към мачовете, ще е като да започнем нов сезон. Ще имаме време да се подготвим преди началото на шампионата, а от друга страна, ще възстановим важни за нас играчи, които бяха контузени. Технически ще бъде същият сезон, но мисля, че всички отбори и играчи ще го преживеят различно", добави Меси. А какъв рекорд може да счупи в края на сезона - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички