Лионел Меси - човекът, който ще покаже дали Барселона може без Неймар


Лионел Меси - човекът, който ще покаже дали Барселона може без Неймар
Снимка: Gulliver/GettyImages

1678 0

Тази вечер от 23:00 часа Барселона ще посрещне на "Камп Ноу" вечния съперник Реал Мадрид в първия мач за Суперкупата на Испания. Това ще бъде официален дебют за треньора Ернесто Валверде, както и първи мач за каталунците без голямата им звезда Неймар.

Барселона винаги ще разчита обаче на суперзвездата си Лионел Меси. Или поне докато не обяви края на своята бляскава кариера.

С лоялността, която показва към тима на сърцето си, по всичко личи, че отборът ще разчита изцяло на него и през новата кампания. Всички техни надежди и успехи ще минават задължително през краката на аржентинеца, защото всички знаят, че когато е в топ форма, нищо и никой не може да го спре.

Реал Мадрид е отборът, който най-добре знае това. Именно Меси е голмайстор №1 в Ел Класико със своите 23 гола в 34 мача. Поради тази причина всички фенове на тима ще са вперили поглед в него днес. Спомените му от това как се бележи срещу "белия балет" са още пресни, след като той донесе победата на своя тим на "Сантяго Бернабеу" през април, а начинът, по който изрази радостта си ще се помни вечно.

За жалост на всички в тима Меси ще трябва да излезе на терена без своя добър партньор в атака Неймар, но там ще е вдъхновеният му съотборник Луис Суарес, с който заедно ще опитат да разбият не само Реал, но и всички противници през тази кампания и да докажат, че Барселона продължава да съществува дори и след напускането на Неймар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички