Асенсио винаги бележи, когато дебютира за Реал Мадрид


Асенсио винаги бележи, когато дебютира за Реал Мадрид
Снимка: Gulliver/GettyImages

2021 0

Тази вечер от 23:00 часа е първата среща от финала за Суперкупата на Испания, като на стадион "Камп Ноу" един срещу друг се изправят отборите на Барселона и Реал Мадрид. Когато тези два отбора се изправят един срещу друг, шоути винаги е гарантирано, а Sportlive.bg ще проследи срещата НА ЖИВО.

Статистиката показва, че във всеки турнир, в който дебютира за "белия балет", Марко Асенсио неизменно бележи. Прави го в дебюта си за Суперкупата на Европа, в Примера дивисион, Шампионска лига и Купата на Краля.

Днес 21-годишният футболист ще дебютира за "кралския клуб" и в надпреварата за Суперкупата на Испания.

За първи път той показа "умението" си да бележи в дебютни срещи след като се завърна на "Сантяго Бернабеу" от престой под наем в Еспаньол. Асенсио взе участие във финала за Суперкупата на Европа, когато се разписва срещу Севиля. В първия си мач в Примера се разписва срещу Бетис. 

Страхотните му изяви с екипа на Реал продължиха и срещу Кълчъръл Леонеса за Купата на Краля, където бележи два гола. По-късно същата година не играе в турнира за Световното клубно първенство, но по-късно през същия сезон бележи и в Шампионска лига, партнирайки си с Лукас Васкес и Алваро Мората. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички