Левандовски обяви Барселона за "крачка напред" и обеща трофеи на "Камп Ноу"


Левандовски обяви Барселона за "крачка напред" и обеща трофеи на "Камп Ноу"
Снимка: Getty Images

2061 0

Нападателят на Барселона Роберт Левандовски не успя да помогне на своя тим да победи Райо Валекано в мач от първия кръг на Ла Лига за новия сезон, но е уверен, че каталунците ще успеят да спечелят трофеи в края на кампанията:

"Мисля, че вече мина достатъчно време, в което клубът не е печелил трофей. Сигурен съм, че ще вземем няколко през този сезон", заяви полякът в интервю пред "LaLiga World" и след обясни още веднъж защо е решил да напусне Байерн Мюнхен след 8-годишен престой на "Алианц Арена":

"Когато разбрах за първи път, че Барселона има интерес да ме вземе, веднага си помислих, че това е перфектният момент както за мен, така и за клуба".

"Не исках да играя през цялата ми кариера само в едно първенство. В Бундеслигата всичко беше идеално за мен, натрупах безценен опит, но и знаех, че да отида в Ла Лига ще бъде крачка напред в моята кариера", обоснова се 33-годишният таран.

*До момента Лева взе участие в пет мача на Барса (четири контроли), в които се отчете с 1 гол и 2 асистенции (срещу УНАМ Пумас, 6:0). През идния уикенд тимът на Шави Ернандес гостува на Реал Сосиедад в двубой от 2-ия кръг на Ла Лига (21 август, 23:00 часа).

Вижте още: Майката на Килиан Мбапе с коментар за случващото се в съблекалнята на ПСЖ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички