Лео Меси уговаря Гуардиола да поеме Барселона?


Лео Меси уговаря Гуардиола да поеме Барселона?
Снимка: Getty Images/Guliver

3191 0

Нападателят на Барселона Лионел Меси иска бившият треньор на каталунците Хосеп Гуардиола да разгледа евентуалното си завръщане на "Камп ноу", информира "The Sun".

След поражението от ПСЖ в първия осминафинален мач в Шампионска лига (0:4) в медиите се заговори, че наставникът на отбора Луис Енрике може да напусне в края на сезона.

Заговори се, че Лионел Меси също може да напусне отбора, ако на поста не се завърне Гуардиола. Аржентинската звезда настоява, че Енрике е разцепил съблекалнята и единственият, който може да оправи ситуацията, това е мениджърът на Манчестър Сити.

Сред споменаваните възможни заместници на Енрике са Ернесто Валверде, който впечатли с работата си в Атлетик, Роналдо Куман, който е начело на евертън и наставника на Севиля Хорхе Сампаоли.

Въпреки това Меси, който преговаря за нов договор с ръководството на каталунския гранд, настоява, че именно Гуардиола трябва да поеме отбора.

Гуардиола работи в първия тим на испанския колос от 2008 до 2012 година. С него каталунците спечелиха три шампионски титли, два пъти Купата на Краля и Суперкупата на Испания, два пъти Шампионска лига, Суперкупата на УЕФА и Световното клубно първенство.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички