Легендата на Реал Касияс продължи с подкрепата към Барса: видя "новия Роналдиньо" там


Легендата на Реал Касияс продължи с подкрепата към Барса: видя "новия Роналдиньо" там
Снимка: Getty Images

2286 0

Легендарният вратар на Реал Мадрид - Икер Касияс, остана силно впечатлен от представянето на непълнолетния футболист на Барселона - Ламин Ямал. В мача срещу Гранада тийнейджърът вкара 2 гола за своя тим за равенството 3:3.

Сезонът на Ямал дотук в цифри

16-годишният футболист вече има 33 мача за каталунците през сезона и е отбелязал 5 гола, направил е и 5 асистенции. Но Касияс е много по-впечатлен от техниката на Ямал, с която му напомня за легендата Роналдиньо.

Вижда у него бъдеща легенда

Думите на Касияс за него

"Това, което Ламин прави, ми напомня за Роналдиньо. Неговите финтове и движения са напълно като неговите. Това момче не беше нормално на 16 години. Той прави неща, които ни казват, че ще бъде легенда в бъдеще", коментира Касияс, цитиран от "Som I Serem FCB".

Легендата Роналдиньо игра на "Камп ноу" между 2003 и 2008 година, като записа 145 мача и 70 гола. През 2005 година той спечели "Златната топка". По-рано Касияс изрази подкрепата си и към Шави Ернандес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички