Легенда на тима изуми: Не напускането на Роналдо отслаби Реал


Легенда на тима изуми: Не напускането на Роналдо отслаби Реал

3456 0

Бившият халф на Реал Мадрид Кларънс Зеедорф направи изненадващо изказване. Според родения в Суринам бивш футболист напускането на Кристиано Роналдо не е направило испанския гранд по-слаб.

"Не вярвам, че напускането на Роналдо направи Реал по-слаб. При цялото ми уважение към Кристиано, той е невероятен футболист, но това не е така. Да, той би добавил още няколко гола в актива на Реал. Но аз винаги съм казвал, че Реал побеждава, когато действа колективно", коментира Зеедорф, цитиран от "El Mundo Deportivo".

РЕАЛ МАДРИД ОПИТВА ДА ИЗТРИЕ РОНАЛДО ОТ ИСТОРИЯТА СИ

"Роналдо бележеше много, защото му създаваха достатъчно моменти. Той е способен уверено да завърши атаките, но не е създавал шансовете сам. Зад неговия успех стоеше титаничната работа на отбора. Бензема е отличен играч, той може да реши изхода на мача. Във финала в Киев той това и направи. В допълнение, той работи много за отбора, а това никой не го забелязва", допълва легендата.

През настоящия сезон в Серия А Роналдо изигра 26 мача като титуляр, в които вкара 19 гола и даде 10 асистенции. В Ла Лига Бензема вкара 11 гола в 26 мача, даде и 3 асистенции. Вижте в този материал колко е спаднала резултатността на Реал на собствения му стадион без португалската звезда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички