Има ли още някой, който вярва, че Роналдо не липсва на Реал Мадрид?


Има ли още някой, който вярва, че Роналдо не липсва на Реал Мадрид?
Снимка: Guliver/GettyImages

2634 0

Барселона успя да отстрани Реал Мадрид на полуфиналите за Купата на Краля, като на "Сантяго Бернабеу" победи с 3:0 в срещата-реванш. В този двубой обаче повече от всякога си проличаха и проблемите, които има "белия балет" в атака.

Европейският клубен шампион изпитва сериозни затруднения при завършващия удар и това се видя в двубоя срещу каталунците. Това е още едно доказателство за затрудненията, които изпитва Реал след напускането на Кристиано Роналдо. И по-точно разликата е 26 гола.

По време на настоящия сезон мадридчани са отбелязали 87 гола - 37, от които като домакин и са регистрирали най-ниските си показатели от 9 години насам. Средно отборът на Сантиаго Солари отбелязва по 2,02 гола на мач, като имат с 16 гола по-малко отбелязани от най-лошите им кампании - 2010/11, 2012/13 и 2017/2018, когато са имали по 103 попадения.

Има отбори, които започват март месец над 100 попадения. Единият е ПСЖ, който вече 108 гола в 36 мача, а другият е Барселона със 100 гола, които оформи именно на "Бернабеу". Как бившият играч и треньор на "белите" Бернд Шустер разкритикува тима - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички