Легенда на Реал Мадрид прати Карим Бензема при резервите, ако мечтан трансфер стане факт


Легенда на Реал Мадрид прати Карим Бензема при резервите, ако мечтан трансфер стане факт
Снимка: GettyImages

3278 0

Легендата на Реал Мадрид - Гути, сподели интересно мнение, че суперзвездата на тима Карим Бензема трябва да седне на резервната скамейка, ако клубът осъществи най-голямата си трансферна цел.

Нова перла?

Испанецът вярва, че потенциалното акостиране на голмайстора на ПСЖ - Килиан Мбапе, на "Сантяго Бернабеу" трябва да доведе до по-малко игрово време за неговия сънародник, който е основна фигура в състава на "лос бланкос" последните години.

"Ако Мбапе дойде в Реал Мадрид, аз бих го поставил на мястото на Бензема", заяви Гути пред "El Chiringuito TV". 

"Белия балет" отново бива свързван с привличането на световния шампион от 2018 г. Той бе считан за сигурно ново попълнение в състава на Карло Анчелоти миналото лято, когато обаче събитията претърпяха огромен обрат и той остана на "Парк де Пренс".

Сезонът на Бензема

Бензема отново изиграва ползотворен сезон с бялата фланелка. Той бе съпътстван от редица контузии и драми, свързани с френския национален отбор, но това не попречи на нападателя да запише 29 гола и 6 асистенции в 39 мача във всички турнири.

Въпреки възможността за привличането на Мбапе и напредналата "футболна" възраст на Бензема, ръководството на "кралете" е категорично в намеренията си спрямо 35-годишния французин.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички