Легенда на Барселона призова Меси да почива поне 1 месец


Легенда на Барселона призова Меси да почива поне 1 месец
Снимка: Getty Images/Guliver

2000 0

Легендата на Барселона Ривалдо сподели, че каталунците трябва да бъдат много внимателни с положението на суперзвездата Лионел Меси. Според него не трябва да бързат със завръщането му, а да изчаката, колкото е необходимо за пълното му възстановяване от травмата.

"Аржентинецът се завръща от контузия и клубът трябва да е много внимателен с него, те не трябва да го пришпорват да се връща на терена. Той е на 32 години и играе на най-високо ниво дълго време без почивка и е нормално да изпитва болка от време на време", коментира световният шампион с Бразилия.

"Барселона трябва да го остави да се възстанови напълно, за да не се стигне до възобновяване на контузията след завръщането му. Няма значение дали Лео ще пропусне 2-3 седмици или месец. На 32 години не е като на 25 и трябва да пазиш тялото си повече. Меси ще се завърне по-силен, на него му предстоят още няколко години на най-високо ниво".

А как е реагирал Меси на контузията си вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички