Легенда на Барселона към Дембеле: Спри да закъсняваш и докажи стойността си


Легенда на Барселона към Дембеле: Спри да закъсняваш и докажи стойността си
Снимка: Getty Images/Guliver

1691 0

Легендата на Барселона Ривалдо коментира поведението на Успен Дембеле, който често демострира своята недисциплинарност. Според бразилеца -  Дембеле трябва да подобри своето отношение и да се фокусира върху професионализма дори ако иска да напусне Барселона.

Дембеле пристигна на "Камп Ноу" с идеята да замести Неймар, но през първата си година страдаше често от контузии, а през настоящата е критикуван заради поведението си, което включва често закъсняване за тренировки. Медиите напоследък свързват 21-годишния играч с трансфер още през януари, но Ернесто Валверде все още не е загубил доверието си в него.

"Ситуацията с Усман е притеснителна, защото той показа, че може да играе много добре, да бележи голове и да бъде важна част от тима. Той единствено трябва да покаже, че е професионалист от висока класа, а не постоянно да закъснява за тренировки", заяви Ривалдо.

"Ако той иска да напусне, трябва първо да докаже стойността си като играе добре и престане да закъснява. Защото по този начин той наранява повече себе си, отколкото клуба", смята бразилецът. Според медиите Осман Дембеле е закъснял с два часа за неделната тренировка на Барселона и това не е първото му провинение.

Дембеле стартира тази вечер като титуляр срещу Тотнъм, а двубоят може да следите тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички