Лапорта с неочаквано разкритие за решението Левандовски да играе с номер "9"


Лапорта с неочаквано разкритие за решението Левандовски да играе с номер "9"
Снимка: GettyImages

1811 0

Президентът на Барселона Жоан Лапорта разкри как се е стигнало до решението Роберт Левандовски да облече фланелка с номер "9" през новия сезон. Драмата е породена от факта, че през миналия сезон привлеченият Мемфис Депай получи номера, той не се представи на ниво и сега друг входящ трансфер взима тениската.

"Робърт получи деветия номер по решение на клуба. Това се дължи на имиджовите и рекламни интереси на Барселона. Търсихме подходящо решение и го направихме с най-голямо уважение към Мемфис", призна Лапорта пред "Mundo Deportivo".

На 5 август полската "перла" в селекцията на каталунците бе официално представена пред привържениците на Барселона на "Камп Ноу". Това е първият футболист от европейската държава, който ще бъде част от "блаугранас". В предсезонното турне в САЩ Левандовски носеше 12-ти номер.

Барселона плати 45 милиона евро за трансфера на нападателя. На по-късен етап те може да похарчат още 5 милиона под формата на бонуси. Неговият трансфер бе дългоочакван и сега ще заиграе с големи очаквания върху себе си.

Вижте каква любопитна трансферна сделка се готви между каталунците, ПСЖ и Сити!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички