Ламин Ямал "сплаши" Реал: Ще им дадем борба до края, нека знаят, че сме там


Ламин Ямал "сплаши" Реал: Ще им дадем борба до края, нека знаят, че сме там
Снимка: GettyImages

1069 0

Крилото на Барселона Ламин Ямал заяви, че отборът му ще се бори за победа в Ла Лига през този сезон до самия край. Каталунците са втори в класирането, изоставайки с 8 точки от големия съперник. 

За битката с Реал Мадрид

"Ще бъдем там. Ако не успеем да победим, нека знаят, че ние сме там, за да ги лишим от всички възможни точки. Ще дадем битка на Реал. Във всички турнири, в които участваме, можем да мечтаем за победа. А ако има шанс да я постигнем, тогава можем да спечелим", заяви той, цитиран от "Marca".

16-годишната звезда е задължен на Шави

16-годишният футболист коментира и напрежението да играеш за каталунския гранд, както и за какво е благодарен на треньора Шави Ернандес.

Напрежението да играеш за Барса

"Във всеки мач те чака пълен стадион. Барселона е клуб, в който всички говорят за теб. Това, което трябва да направите, е да мислите само, че това е игра и да се опитвате да се забавлявате", посочи Ямал.

За Шави

"Дължа много на Шави, защото в крайна сметка той беше този, който ме включи в тренировките, той ми осигури дебют в първия отбор, той ми обезпечи място в първия тим. Той дава увереност на най-младите играчи", допълни испанският национал. А Реал вече са притеснени от Барселона заради боя по Атлетико (Мадрид). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички