Къде да гледаме Ел Класико между Барселона и Реал Мадрид?


Къде да гледаме Ел Класико между Барселона и Реал Мадрид?
Снимка: Guliver/GettyImages

18514 0

Титлата в Ла Лига е решена, както участниците в евротурнирите и изпадащите в шампионата. Но дори това не може да попречи на зрелището, което представлява дербито Барселона срещу Реал Мадрид, познато най-вече като "Ел Класико". И то със сигурност не е лишено от интрига.

Една от главните теми преди срещата беше дали "белия балет" ще направи шампионски шпалир на каталунците. Зинедин Зидан и компания категорично отказаха, а това доведе до сериозно раздразнение в Каталуня. В същото време Барселона продължава да е непобедена, което означава, че Реал Мадрид ще е твърдо решен да не позволи на съперника си да завърши шампионата без загуба.

Барселона вече записа дубъл в Испания, докато "кралете" ще се борят за 3-а поредна титла в Шампионска лига. Доминацията на двата отбора е очевидна в последните години, като от 2015 година насам те си разпределят всички важни трофеи в шампионатите, които участват. А враждата между испанските колоси ще ни гарантира зрелище на Гергьовден.

Битката ще бъде предавана в българския ефир. Тя започва в 21:45 часа българско време и ще бъде излъчена от "Sport+ HD", който се предава само от "Булсатком". Тези от вас, които нямат тази програма, могат да следят Ел Класико НА ЖИВО в Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички