Валверде: Очаквам да видя най-силните Реал и Барселона


Валверде: Очаквам да видя най-силните Реал и Барселона
Снимка: Guliver/GettyImages

2186 0

Наставникът на Барселона Ернесто Валверде заяви, че очаква силни Реал и Барселона в предстоящото "Ел Класико" тази вечер. Каталунците вече са шампиони в Испания, но от Реал ще опитат да развалят празненствата им. 

"Не мога да коментирам дали ще има ротации в състава ни. Ще кажа само, че очаквам да видим два възможно най-силни отбора на Реал и Барса", сподели Валверде. 

Относно горещата тема за отказания шпалир от страна на "белия балет":"Вече много говорихме за това. Това е нещо, което със сигурност, ако не се коментира толкова, няма да има такова значение. Всичко ми изглежда нормално, не го приемам като липса на уважение и не му придавам такова значение".

"Иниеста ми обяви решението си преди около месец, месец и половина. Очевидно, не можех да кажа нищо. Споделихме взаимно впечатления. Мисля, че този негов ход е доста добре обмислен. Не сме водили разговор, в който съм се опитвам да го убедя в нещо. Това са въпроси, по които всеки знае отговорът", допълни още наставникът за Иниеста, който ще изиграе последното си Ел Класико тази вечер. 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички