Къде да гледаме битката между Барселона и Билбао за Суперкупата на Испания


Къде да гледаме битката между Барселона и Билбао за Суперкупата на Испания
Снимка: Gulliver/GettyImages

2014 0

Тази вечер испанският колос Барселона се изправя срещу Атлетик Билбао във финалния мач за Суперкупата на Испания. Каталунците, водени от Роналд Куман, ще се опитат да спечелят първия трофей през новия сезон, докато баските ще се опитат да зарадват новия си треньор Марселино със същото.

На полуфиналите Барселона изстрада много труден успех над Реал Сосиедад, след като спорът за място на финала се реши с дузпи. Билбао пък изненадващо успя да отстрани испанския шампион Реал Мадрид, след като наложи убийствена преса срещу своя съперник и се добра до два гола аванс, които така и не бяха нацяло стопени от "белия балет".

За днешния финал голямата въпросителна е около суперзвездата на Барселона Лионел Меси, който е с мускулна травма и все още не е ясно дали ще участва в срещата. Освен това Роналд Куман няма да може да разчита на контузените Ансу Фати, Филипе Коутиньо, Жерар Пике и Сержи Роберто. Юри Берчиче, Унай Лопес и Перу Ноласкоаин са липсващите в лагера на баските.

Двубоят ще се състои на стадион "Ла Картуха" и е с начален час 22:00, като ще бъде излъчен пряко в ефира на bTV Action. Срещата Барселона - Атлетик Билбао може да следите и НА ЖИВО в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички