Къде да гледаме Барселона - Атлетик Билбао в Ла Лига?


Къде да гледаме Барселона - Атлетик Билбао в Ла Лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

1146 0

Испанският гранд Барселона отново ще се изправи срещу голям дразнител в лицето на Атлетик Билбао. Двата тима излизат един срещу друг в дербито на кръга от испанската Ла Лига, като със сигурност имат стари сметки за уреждане.

Именно тези два отбора определиха носителя на Суперкупата на Испания, след като бяха съперници във финала. Тогава каталунците бяха на секунди от трофея, но първо бяха изравнени, а след това в продълженията и обърнати, за да изпитат горчивото разочарование.

Мачът се запомни и с друго - първият червен картон на Лионел Меси с фланелката на Барселона. Аржентинецът си позволи да удари без топка Асиер Виялибре, след като играчът на баските неколкократно провокира противниковите играчи.

Футболистите на Роналд Куман ще преследват задължителна победа, която ще ги изравни по точки с втория във временното класиране - кръвният враг Реал Мадрид. Атлетик се представя разочароващо през този сезон и е на цели 13 точки от днешния си съперник.

Барселона посреща у дома Атлетик Билбао в 22:00 часа българско време. Двубоят на стадион "Камп Ноу" ще бъде излъчен пряко по Max sport 4 и по Sport+.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички