Къде да гледаме 1/2-финала за Купата на Краля Севиля - Барселона?


Къде да гледаме 1/2-финала за Купата на Краля Севиля - Барселона?
Снимка: Getty Images/Guliver

1740 0

Барселона гостува на Севиля в първи мач от полуфиналния сблъсък между двата тима за Купата на Краля. Това е чудесна възможност и за двата отбора да спечелят трофей през кампанията и никой от тях няма да иска да я пропилее, особено щом е стигнал толкова надалеч.

Жребият не бе благосклонен към андалусииците и каталунците. Другият полуфинал противопоставя отборите на Атлетик Билбао и Леванте, като именно един измежду тези 4 тима ще спечели Купата на Краля за този сезон (още преди да е изигран финалът за миналия).

Футболистите на Роналд Куман сякаш постепенно набират сила и се стабилизираха след кошмарното начало на сезона, като вече са на второто място във временното класиране на Ла Лига (преди Реал Мадрид да ги изпревари, но с мач повече). Те обаче няма да могат да разчитат на редица футболисти за днешния мач. Все пак, най-важният ще е там - Лионел Меси.

Севиля също се радва на добър сезон, като отборът заема 4-ата позиция - веднага след 3-те големи гранда. Всъщност, андалусиици имат само 1 точка по-малко от Барселона при същия брой изиграни срещи. А това само свидетелства за изравнените сили. 

Севиля и Барселона излизат един срещу друг в 22:00 часа българско време с ясното съзнание, че това е първият от двата мача в сблъсъка. Срещата ще се излъчва пряко по bTV Action, като ще можете и да я следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички