Куман взима още един ярък талант от школата в първия тим на Барселона


Куман взима още един ярък талант от школата в първия тим на Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

1387 0

Треньорът на Барселона Роналд Куман ще извика в първия отбор още един футболист от втория тим. Талантливият халф Илайш Мориба може да бъде включен в мача от 18-ия кръг на Ла Лига срещу Гранада. За това призна самият наставник.

"Както знаете, Карлес Аленя отиде под наем в Хетафе, така че ни липсва един играч, а Илайш проведе предсезонната подготовка с нас. През последните дни той тренираше с нас и има вероятност той да бъде в списъка за утрешния мач", заяви вчера Куман, цитиран от "Mundo Deportivo".

17-годишният Мориба е ценен като един от най-ярките таланти в младежкия отбор на гранда. Досега той не е играл за мъжкия тим на Барселона. Футболистът играе на поста централен полузащитник, родом е от Гвинея, а през този месец ще навърши пълнолетие. През настоящия сезон Мориба има 5 мача в Сегунда Б. А ето какъв рекорд на Лео Меси подобри друг талант от школата на Барса - Педри. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички