Кроос изненада: Не сме сред големите фаворити

Полузащитникът на Реал Мадрид Тони Кроос коментира шансовете на Германия да защити титлата си отпреди 4 години. Отборът на Йоахим Льов спечели последното издание на Световното първенство по футбол.

На шампионата в Русия обаче се очакват още по-големи препятствия по пътя към титлата. Бразилия, Франция и Испания са сред големите фаворити за Мондиала, а задачата на Испания по пътя към втора последователна купа изглежда наистина трудна.

СТАРТ! Световното първенство 2018 е открито! (ВИДЕО + СНИМКИ)

Мечтата на всички футболни фенове е само един миг от осъществяването. 21-то Световно първенство ще бъде открито днес в 17:30 часа българско време...

Въпреки това, все още има мнения, че немският отбор може да спечели без напрежение, ако са в добра форма.

Полузащитникът Тони Кроос отбеляза, че историята в турнира е достатъчно красноречива по отношение на дублирането на световната титла.

"Само два отбора за последните 20 Световни първенства са успели да го направят. Този факт говори сам по себе си"

"Най-трудната задача е да защитим Световната титла успешно. Ние имаме нужда да се подобрим и да играем по най-добрия начин, както преди 4 години.", допълни играчът на Реал.

"Нещата се промениха - както в нашия отбор, така и в другите. Играхме няколко контроли срещу големи отбори и не показахме доминация. Това ни дава ясна картина за положението в момента."

"Другите отбори са работили също толкова усърдно през този 4-годишен период - Бразилският отбор от 2018 г. е много по-добър в сравнение с този от 2014. Ние сме едни от фаворитите, без съмнение, но не се отличаваме по нищо от останалите", добави още Кроос.

Още по темата

Please select answer!