СТАРТ! Световното първенство 2018 е открито! (ВИДЕО + СНИМКИ)

Мечтата на всички футболни фенове е само един миг от осъществяването. 21-то Световно първенство ще бъде открито днес в 17:30 часа българско време, а домакин на планетарния форум ще е Русия.

Откриването на 21-то Световно първенство ще може да следите НА ЖИВО в SportLive Световно първенство

Разочарованията на Световното първенство по футбол: Домакинска тъга

РУСИЯ Участия на Световно първенство по футбол: 11 (1958, 1962, 1966, 1970, 1982, 1986, 1990 - като СССР; 1994, 2002, 2014, 2018 - като Русия) ...

Откриването на Световното първенство в Русия започна с изнасянето на отличието. С приятната задача се нагърби легендата на Испания и Реал Мадрид Икер Касияс. 

Световно първенство по футбол 2018: Всичко, което трябва да знаете за откриването

Времето дойде. Клишето "Светът е Мондиал" отново е на мода, а футболните вълнения на почти цял свят се пренасят към терените на градовете домакин...

След това на терена на стадион "Лужники" се появи британската попикона Роби Уилямс, който изпълни най-известните си песни в компанията на руската солистка на Виенската опера Аида Гарифулина.

По време на изпълненията на Роби Уилямс и Аида Гарифулина, на терена се появи друга легенда на световния футбол - Роналдо Феномена. Той бе придружено от дете-талисман, което бе облечено в екип на Русия, като последва и първото докосване на топката, с която ще се играе на предстоящия планетарен форум.

32-а отбора ще премерят сили в надпреварата. Германия ще защитава титлата си от преди четири години, когато завоюва отличието в Бразилия. "Селесао", Аржентина, Испания, Франция са сред фаворитите да отнемат короната от "маншафта" и само след 30-ина дни ще разберем кой е новият крал на света.

Днешното първенство ще бъде открито с пищна церемония на стадион "Лужники" в Москва, а специален гост ще бъде британската музикална икона Роби Уилямс. По-късно ще бъде даден и първият съдийски сигнал, като сили ще премерят домакините от Русия и Саудитска Арабия. 

Откриването на Световното първенство 2018 може да гледате тук.

Още по темата

Please select answer!