Кристиано се отпуши за опустошителен успех на Реал (ВИДЕО)


Кристиано се отпуши за опустошителен успех на Реал (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1985 0

Кристиано Роналдо сложи край на головата си суша от 3 официални мача, след като развинти собственоръчно Еспаньол, а Реал Мадрид стигна до 6:0 по време на гостуването в Каталуня от 3-ия кръг на Примера дивисион.

Голмайсторът на "белия балет" сложи край на пропуските си в 7', когато Лука Модрич изведе крилото зад отбраната на "синьо-белите" и той реализира безпроблемно - 0:1.

10 минути по-късно Карим Бензема изведе Гарет Бейл в пеналта, а защитник на Еспаньол го фаулира. Това доведе до дузпа, която беше безпроблемно реализирана от Роналдо.

В 20' резултатът вече беше класически. Акция отляво на нападението продължи с центриране на Бейл в наказателното поле, където Роналдо се пребори с двама играчи и засече за 3:0.

Той имаше ключова роля и в 4-ото попадение на Реал за първото полувреме, като в 28' асистира на Карим Бензема, който се разписа на празна врата - 0:4 за 32-кратните шампиони на Испания.

След като крайният изход от двубоя беше ясен, "кралския клуб" намали сериозно темпото, което доведе "само" до 2 гола до края на двубоя. Той отново беше дело на Кристиано Роналдо, който материализира чудесна акция между Иско и Гарет Бейл - 0:5 за Реал Мадрид.

В 81' Кристиано Роналдо с 5-и гол довърши Еспаньол, реализирайки след асистенция на Васкес. Така за втори път в кариерата си с Реал Роналдо бележи 5 гола в двубой от Ла Лига.

Това е втора поредна победа за Реал Мадрид, след като "белия балет" почна с равенство 0:0 срещу Спортинг Хихон. За 3-и пореден двубой пък Кейлор Навас записа суха мрежа, доказвайки че проваленият трансфер на Давид Де Хеа няма да повлияе на неговата форма.

Реал Мадрид е с актив от 7 точки, докато Еспаньол е с 3 пункта. Довечера е дербито между Атлетико (Мадрид) и Барселона на "Висенте Калдерон".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички