Съпругата на Меси показа голямо сърце: Пуснала вкъщи фен, къмпингувал пред къщата им (СНИМКА)


Съпругата на Меси показа голямо сърце: Пуснала вкъщи фен, къмпингувал пред къщата им (СНИМКА)
Снимка: GettyImages

12390 0

Огромен фен на Лионел Меси успя да се срещне със своя футболен герой, след като съпругата на аржентинската икона Антонела Рокуцо е попречила на охраната да извика полицията в дома им в Париж.

Хуан Полкан, полупрофесионален играч на футзал в Италия, се опитал да се срещне с 35-годишната легенда на Барселона, като къмпингува пред къщата му, за да го хване преди тренировка на ПСЖ.

И охраната не е застанала по пътя на мечтата му

Охраната на Меси се опитала да попречи на Полкан да се срещне с героя си, като заплашили да се обадят на властите. 35-годишната Антонела разбрала, че фенът полага големи усилия, за да се срещне със съпруга й, тя призовала охраната им да не намесват полицията.

След това е поканали Полкан и приятелите му в дома им, след като Меси се върна от тренировка. А щастливият Полкан сподели негова снимка заедно с аржентинеца в социалните медии.

"Пиша това между сълзи и емоция, цялото ми тяло все още трепери. Обичам те, Лео, и ти благодаря за този незабравим момент". Меси може да напусне ПСЖ това лято, тъй като е силно свързван с завръщане в Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички