Краят на драмата: Барселона и ПСЖ се разбраха за Неймар!


Краят на драмата: Барселона и ПСЖ се разбраха за Неймар!
Снимка: Getty Images/Guliver

64849 0

Случва ли се наистина? Дойде ли краят на трансферната сага с Неймар? Завръща ли се наистина бразилецът на "Камп Ноу"?

Що се отнася до това, което се пише днес в Италия, отговорът е "да". Още преди края на миналия сезон се заговори, че Ней е дал да се разбере, че иска да напусне ПСЖ и да се завърне в Барселона. В хода на цялото лято последваха много драми и коментари по темата, но сега изглежда всичко е към края си.

Днес "Sky Italia" и уважаваният журналист Джанлука Ди Марцио информират, че сделката е в изключително напреднала фаза, като двата европейски гранда дори са си стиснали ръцете относно сделката. 

През 2017 година като "гръм от ясно небе" се появи новината, че ПСЖ ще плати 222 милиона за Ней, колкото е откупната му клауза и така стрелецът се озова на "Парк де Пренс". Там той спечели две титли на Франция и заби 51 гола в 58 мача за тима. 

Сега обаче 27-годишната звезда прави "обратен" и иска отново да играе в предни позиции заедно с Лионел Меси и Луис Суарес. В каталунската столица той вкара 105 гола в 186 мача, спечели три Купи на Краля, два пъти стана шампион и триумфира в Шампионска лига през 2015 година - това е и последният път, в който Барселона печели най-ценното отличие във футбола.

Все още обаче не е ясно каква точно е сделката между двата тима. През това лято голяма част от играчите на "Камп Ноу" бяха свързвани с връщането на Неймар в Барса. Кои бяха всичките замесени звезди в трансферната драма може да откриете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички