Край на сагата: Усман Дембеле сложи подписа си върху нов договор с Барселона


Край на сагата: Усман Дембеле сложи подписа си върху нов договор с Барселона
Снимка: Getty Images

2842 0

По всичко изглежда, че драмата около бъдещето на френския национал Усман Дембеле приключи - известният спортен журналист Фабрицио Романо написа в профила си в социалната мрежа Twitter, че бързоногото крило ЩЕ ОСТАНЕ в Барселона!

Италианецът използва марковата си реплика "here we go", която e ясен знак, че информацията е на 99.9% вярна. По подобен начин наскоро бяха оповестени предварително сделките за Анхел ди Мария, Габриел Жезус, Килиан Мбапе, Орелиан Чуамени и други...

Романо съобщи, че 25-годишният Дембеле е подписал 2-годишен договор с Барселона (до юни 2024 година), който в момента се преглежда от адвокатите на двете страни и новината ще бъде оповестена официално до края на настоящата седмица!

Допълва се още, че самият футболист е пожелал да остане в Испания, а с ключова роля за това негово решение е старши треньорът Шави Ернандес. Усман Дембеле е в Барселона от 2017 година, но заради честите контузии е изиграл само 150 мача, в които се е отчел с 32 гола и 34 асистенции.

Вижте още: Ръководството на Барселона крои интересен план как да отпрати нежелан на "Камп Ноу"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички