Край на сагата? Рамос остава в Реал Мадрид


Край на сагата? Рамос остава в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

1365 0

Дългогодишният футболист на Реал Мадрид Серхио Рамос е съобщил на клуба, че е съгласен да намали заплатата си и да остане при „лос бланкос” и след лятото на 2021-а година.

Испанският национал е сериозно спряган за преминаване в Пари Сен Жермен, а сега влезе и в заключителните месеци на своя договор с испанския столичен тим. Според каталунското издание – Mundo Deportivo, Рамос е близо до това да удължи 16-годишния си престой в Реал, след като е постигнал договорка с шефовете на „лос меренгес”.

На Рамос ще му бъде предложен нов двугодишен договор, като той ще получава по-малко от настоящата си заплата. Към този момент №4 в Реал прибира по 350 хиляди евро на седмица.

Очаква се Рамос да се срещне в близките дни с президента на Реал – Флорентино Перес, за да бъде сложен подписа на играча под новия контракт и трансферната сага да приключи.

Ветеранът има четири Шампионски лиги в кариерата си, пет титли в Испания и две Купи на страната. Той премина в Реал през вече далечната 2005-а година. А какъв рекорд постигна Бензема с "кралския клуб", четете в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички