Крахът на Барселона в Лига Европа лишава каталунците от мечтан трансфер?


Крахът на Барселона в Лига Европа лишава каталунците от мечтан трансфер?
Снимка: GettyImages

3810 0

Крахът на Барселона в Лига Европа далеч няма да се отрази единствено чисто игрово на каталунците, съобщава "El Nacional". "Лос Кулес" отпаднаха от турнира от Манчестър Юнайтед след пълен обрат на "Олд Трафорд".

Изданието съобщава, че загубата ще има отражение и на трансферите на испанския гранд. Става ясно, че клубът няма да има възможност да привлече една от големите си цели - Мартин Субименди, това лято.

24-годишният полузащитник е един от приоритетите на Барселона за летния трансферен прозорец. Той бива виждан като идеален заместник на легендарния Серхио Бускетс.

Испанецът е в заключителните месеци от договора си и все още няма яснота дали ще го поднови. Дори да го направи, клубът се нуждае от достойна негова алтернатива. Именно такава виждат в Субименди.

Евентуална подобна сделка обаче стана значително по-малко вероятна след неуспеха във втория по сила европейски клубен турнир. Тежката финансова ситуация в клуба прави много труден подобен трансфер.

Каталунците можеха да спечелят 14 млн. евро при евентуален триумф в Лига Европа. Това обаче няма да се случи, а Реал Сосиедат няма да пуснат своята звезда без пари.

Ето каква сума каталунците готвеха за Субименди

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички