Marca: До часове Реал Мадрид ще има нов треньор, двама са фаворитите


Marca: До часове Реал Мадрид ще има нов треньор, двама са фаворитите
Снимка: Guliver/GettyImages

2140 0

Реал Мадрид преживя истинско фиаско, след като загуби с 5:1 от Барселона в "Ел Класико". "Белия балет" определено се намира в голяма криза, а тази загуба само я потвърди. Със сигурност в идните седмици предстоят големи промени в Реал, като се очаква те да започнат от наставника. 

Според Marca Хулен Лопетеги ще бъде уволнен със сигурност, а потвърждение затова може да има и в следващите часове. Именно днешният мач се очакваше да е решаващ за бъдещето на наставника и нервите на Флорентино Перес със сигурност вече не са издържали и вече е готов да подпише уволнението му. 

Към този момент двама са основните фаворите за неговия пост - Антонио Конте и Сантяго Солари. По-голяма остава вероятността на "Бернабеу" да пристигне италианецът, с когото вече са водени и разговори за поста. Преди проблемът за неговото назначаване бе неуреден въпрос с Челси, но такъв вече не съществува и може веднага да поеме мадридчани. Развръзката ще дойде най-късно в понеделник сутринта.

Междувременно Перес е готов да похарчи и солидна сума, за да подсили отбора в предни позиции след напускането на Роналдо. Ето кой е неговият фаворит.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички