Коке: Коста трябва да си заслужи титулярното място


Коке: Коста трябва да си заслужи титулярното място
Снимка: Gulliver/GettyImages

1174 0

Полузащитникът на Атлетико Мадрид Коке приветства предстоящото завръщане на Диего Коста в клуба, но предупреди, че мястото му като титуляр не е гарантирано.

Халфът на „дюшекчиите“ бе съотборник с 28-годишния нападател по време на последния престой на Коста в испанската столица през 2014 г. След това през лятото на същата година бразилецът премина в гранда Челси.

"Той много добре знае, че в нашия отбор има страхотни футболисти. Има голяма конкуренция и той ще трябва да си спечели мястото“, заяви 25-годишният футболист.

"Правим страхотен сезон до момента. Хубаво е, че Диего идва, за да помогне за още по-доброто ни представяне. Винаги съм се радвал, когато един важен играч се присъедини към екипа. Това ни помага да прогресираме и да бъдем по-уверени", коментира халфа на "дюшекчиите".

"С Диего имахме много специално връзка. Винаги знаех какъв ще бъде следващия му ход, а и той знаеше, когато ще му подам. Превръщахме почти всяка атака в гол“, сподели Коке.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички