Кой ще играе отляво за Реал в отсъствието на Марсело и Менди?


Кой ще играе отляво за Реал в отсъствието на Марсело и Менди?
Снимка: Getty Images/Guliver

2658 0

Контузиите в Реал Мадрид сякаш нямат край. Последният потърпевш е новото попълнение Ферлан Менди, който наскоро бе преодолял стара травма. Сега обаче отново ще бъде в лазарета на "белия балет", където ще прави компания на съперника си за поста ляв бек в "кралския клуб" - Марсело. Това оставя треньора Зинедин Зидан без типичен ляв бранител за днешния сблъсък срещу Осасуна.

Вариантите пред френския наставник са два. Първият и по-вероятен е Начо да бъде преквалифициран за нужната позиция. Втората обаче сякаш би се харесала повече на "белите" фенове - използването на юноша. За тази опция е предвидено и решението - 20-годишният Фран Гарсия, който се представя по прекрасен начин с втория отбор - Кастиля. Той бе включен както в тренировките на първия отбор, така и сред избраниците на Зидан за домакинството на Осасуна, което прави включването на младока възможно. 

Реал Мадрид е на 3-тото място във временното класиране, като при победа над Осасуна тази вечер би могъл да излезе дори начело в Ла Лига (в зависимост и от представянето на Атлетик Билбао срещу Алавес). Междувременно, въпреки трагичното представяне на "кралския клуб" през миналия сезон, цели 4-ма "бели" играчи попаднаха в идеалния състав на ФИФА. Вижте нашия коментар по темата - тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички