Кике Сетиен: С всеки ден разбирам ВАР по-малко


Кике Сетиен: С всеки ден разбирам ВАР по-малко
Снимка: Getty Images/Gulliver

827 0

Треньорът на Барселона Кике Сетиен разкритикува работата на системата ВАР в мача срещу Виляреал в 34-ия кръг на Ла Лига. В него каталунците надделяха като гост с 4:1 над силния тим на "жълтата подводница". По-рано президентът на Барселона - Хосеп Мария Бартомеу, изрази мнение, че ВАР работи в полза на Реал Мадрид.

"Не искам да казвам нищо по този повод. Ако президентът е казал така, какво искате от мен? С всеки ден разбирам ВАР все по-малко. Мисля, че имаме инструмент, който може да направи футбола по-справедлив, но към този момент това не е достатъчно. Проблемът е в тълкуването на моментите, дори ако ги преглеждат многократно", коментира Сетиен, цитиран от "Marca".

"Всеки мач е индивидуален. Днес всичко мина добре. Може би изненадахме противника. Постигнахме много благодарение на доброто взаимодействие между Меси, Суарес и Гризман. Надиграхме ги в централната зона и често застрашавахме вратата им. Някои отбори ни затрудняват живота, защото играят много добре в отбрана. Очевидно, Виляреал днес не беше такъв. Бих искал да виждам такъв краен резултат във всеки мач, но футболът не е точна наука", допълва треньорът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички