Каземиро: Все още нервнича, когато говоря със Зидан


Каземиро: Все още нервнича, когато говоря със Зидан
Снимка: Getty Images/Guliver

1102 0

Полузащитникът на Реал Мадрид Каземиро разказа, че още чувства притеснение, когато разговаря със своя треньор. Както е известно, Зинедин Зидан е сред най-големите футболни легенди.

"Все още нервнича, когато разговарям с него. Казвам му, че той не знае колко много означава за мен, за нас. Казвам му, че той отне победата на Бразилия на Мондиал 1998, но това не означава нищо. Познавайки го сега, мога да кажа, че той го заслужава. Той е невероятен: мноо скромен, и ни учи да играем футбол със страст и любов", коментира бразилецът.

"Той е много упорит и винаги ми казва, че мога да постигна повече, да давам топката на други играчи, да играя по-чисто в отбрана. Той казва: "Не искам от теб да направиш нещо, което не можеш, моля те само за това, на което си способен". Доверява ми се много", допълва Каземиро.

Полузащитникът играе в Реал Мадрид от 2013 година. За този период той стана два пъти шампион на Испания, спечели Купата на Краля и 4 пъти Шампионска лига. А какво има да реши Зидан в състава преди реванша срещу Манчестър Сити вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички