Каземиро разкри съвета, който никога няма да забрави от Зидан


Каземиро разкри съвета, който никога няма да забрави от Зидан
Снимка: Getty Images/Guliver

3477 0

Каземиро може да има ключова роля в състава на Реал Мадрид сега, но в началото на първия престой на Зинедин Зидан като треньор нещата не изглеждаха така.  В първите пед двубоя под негово ръководство бразилецът не влиза в игра и тогава е имал сериозни опасения за мястото си в тима. Зизу обаче тогава му е дал съвет, който сега определя като безценен.

"Спомням си, че когато Зизу дойде не играх първите пет мача. Казах си: "Какво става? Той говори добре за мен, а не играя." Отидох в офиса му и му казах: "Тренер, вече е януари, искам да имам водеща роля в отбора, искам да играя повече." Тогава той ми каза нещо, което никога няма да забравя: "Касе, бъди спокоен. Когато започнеш да играеш, никога повече няма да спреш."

"Агресивността ми и начинът, по който влизам за топката. За мен няма значение дали минутата е 2-та или 90-та, тръгвам към топката все едно нападам чиния с храна. Винаги тръгвам към топката все едно е последният ми мач", допълни още халфът.

Заради слабата форма на "кралете' най-вече в халфовата линия, Реал планира още един звезден трансфер (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички