Карло Анчелоти показа класата си с перфектен анализ след Лас Палмас - Реал Мадрид


Карло Анчелоти показа класата си с перфектен анализ след Лас Палмас - Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

7423 0

Наставникът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, говори след победата на неговия тим с 2:1 над Лас Палмас. Италианският специалист посочи успеха за труден и разкри, че мадридчани са били способни да направят обрата.

Анчелоти след Лас Палмас - Реал Мадрид

Още: Нов обрат и дългоочакван дебют: Реал Мадрид грабна трудни 3 точки и е на върха в Ла Лига (ВИДЕО)

"Трудно ни беше. Имаме инструментите да се върнем в един мач, защото имаме много мотивирана пейка, която носи много. Бихме предпочели да поемем лидерството и да се наслаждаваме повече на преходите, но не винаги е възможно. Остава ни фактът, че гледам пейката и имам много възможности да променя динамиката на играта. Когато вкараха, те ни дадоха тласък да упражним малко по-голям натиск върху топката и да бъдем малко по-ефективни в предни позиции", разкри Анчелоти.

Карло Анчелоти разкри как Реал Мадрид обръща своите мачове

"Голът, който допуснахме, промени динамиката. Променихме системата през първото полувреме, за да играем повече по крилата. В неравностойно положение пресирахме повече и търсихме повече решения. Лас Палмас борави добре с топката и е трудно да си я върне. Те са допуснали само два гола през първото полувреме този сезон. Затова искахме да контролираме първото полувреме и да натискаме повече през второто. Ние сме много опасни от "мъртви" топки, защото имаме много добри играчи. Това е много важна победа, защото всеки мач е сложен", добави още италианецът.

След победата с 2:1 срещу Лас Паламас, Реал Мадрид е на първо място в класирането на Ла Лига с 54 точки, след като спечели 17 от своите 21 мача. Мадридчани ще се изправят срещу Хетафе в следващия си сблъсък.

Отново "пожар" около Реал Мадрид заради помощ от съдиите: Кражба след кражба (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички