Карло Анчелоти обясни "най-абсурдното си изказване" преди Шампионска лига


Карло Анчелоти обясни "най-абсурдното си изказване" преди Шампионска лига
Снимка: Getty Images

1125 0

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти даде пресконференция преди реванша от осминафиналите в Шампионска лига. "Кралския клуб" има минимална преднина пред РБ Лайпциг след трудния успех с 1:0, постигнат в Германия. Опитният специалист отказа да даде подробности за състава.

Анчелоти говори преди мача с РБ Лайпциг в Шампионска лига

"Имам някои съмнения. Чуамени и Рюдигер играха в двойка, защото Начо не бе тренирал, но сега е наличен и има равни шансове като останалите да започне като титуляр. До този момент се справихме много добре, искаме да продължим така. Бързо ще минат и следващите два месеца и половина - три, а след това ще правим генерални оценки" - заяви италианецът.

Още: "Ужасяваща лудост, най-тежката контузия там, вероятно няма да играе повече футбол"

Освен това той похвали Родриго за работата му и призна, че е доста доволен от бразилеца. Анчелоти коментира и Джуд Белингам, който бе изгонен срещу Валенсия. Специалистът го похвали, че се справя добре и призна, че не е говорил с него изрично за случилото се преди няколко дни, защото е "себераздаващ се играч, който винаги се справя".

Освен това Анчелоти направи изказване, което бе определено в социалните мрежи като "абсурдно". А именно - че страданието е по-страхотно и добро от щастието. Ето и как обясни думите си:

"Харесвам работата си, особено в Реал Мадрид. Мисля, че е най-добрият клуб, в който да вършиш тази работа. Генерално - страданието е по-страхотно и добро от щастието. Защото има много ситуации, които трябва да подобриш. При една победа има хора, които не са щастливи - играч, който не е играл, както и други фактори. Всичко това афектира щастието ти. А при страданието си сам. Щастието се споделя с други, а страданието не може да бъде споделено" - заяви Анчелоти.

Камавинга говори преди реванша с РБ Лайпциг в Шампионска лига

Камавинга говори преди реванша в Шампионска лига

Още: Изненадващо, факт: Жерар Пике защити Реал Мадрид и атакува Барселона

До него на пресконференцията бе и Едуардо Камавинга. Френският полузащитник призна, че оформя добро дуо в средата на терена със сънародника си Орелиан Чуамени, а освен това се изказа ласкаво за ветераните Лука Модрич и Тони Кроос.

Той получи и дежурния въпрос за Килиан Мбапе и потенциалното му идване в Реал. "Не съм говорил с него. Той е играл на ПСЖ и не знам какво ще прави през следващия сезон. Не е наш играч и ще уважа ПСЖ. В съблекалнята не говорим за това. Това е реалността. В националния отбор със сигурност говорим за това, но той няма да каже нищо. Нормално е" - отговори Камавинга.

"Кралския клуб" спокойно може да се съсредоточи към Шампионска лига, тъй като в Испания няма такава съпротива. Реал Мадрид загуби точки в 3 от 5 мача, но и това не помогна на Барселона и Жирона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички