Карло Анчелоти каза дали Реал Мадрид ще търси нов защитник и коментира жребия за Шампионска лига


Карло Анчелоти каза дали Реал Мадрид ще търси нов защитник и коментира жребия за Шампионска лига
Снимка: Getty Images

1529 0

"Искаме да запазим положителния импулс, който имаме след последните няколко мача, да спечелим трите точки и да завършим 2023-та година подобаващо!" - това заяви Карло Анчелоти на пресконференция преди гостуването на Алавес.

Реал Мадрид се изправя срещу 14-ия в Ла Лига в утрешния четвъртък, 21-ви декември, от 22:30 ч. българско време.

"Намираме се в сложен момент от сезона. За щастие, имам футболисти, на които трябва да благодаря за това, че се справят в трудната ситуация", допълни Татко Карло, визирайки проблемите с контузени играчи.

На фона на тежката травма на Давид Алаба, както и тази на Едер Милитао, треньорът на "белия балет" бе запитан дали клубът ще привлече нов защитник през зимния трансферен прозорец:

"Вече говорихме с ръководството по темата и ще преценим как да действаме през следващите няколко дена. Имаме време, защото пазарът ще затвори чак на 31-ви януари. Ще потърсим най-добрата възможна опция, но на този етап не бързаме, а и сега не е моментът да говорим за конкретни имена", обясни 64-годишният специалист.

В понеделник, 18-и декември, Реал Мадрид се падна с РБ Лайпциг в жребия за 1/8-финалите в Шампионска лига, а Анчелоти изтъкна:

"Те са отбор, който се бори здраво и разполага с добри индивидуални качества. Представят се добре и в немската Бундеслига. Ще ни бъде трудно, защото са много силен опонент. В груповата фаза, когато гостуваха на Манчестър Сити, им бяха повели с 2:0... Със сигурност са доста силни!".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Страхотни новини за Реал Мадрид: Четирима основни играчи се завръщат скоро в игра!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички