Карло Анчелоти искаше да го изгони, а от Реал Мадрид премълчали, че са подновили договора му


Карло Анчелоти искаше да го изгони, а от Реал Мадрид премълчали, че са подновили договора му
Снимка: GettyImages

8817 0

Вратарят на Реал Мадрид Андрий Лунин е един от главните герои в продължаващата дискусия от известно време, като Карло Анчелоти насърчаваше "белия балет" да купят заместник на украинеца през последните 18 месеца. Все пак Лунин остана, а заради контузиите на Кепа Арисабалага и Тибо Куртоа дори и играе напоследък.

Реал Мадрид ще преоцени опциите си

Изглеждаше почти сигурно, че Лунин ще напусне клуба в края на следващото лято. Смяташе, че договорът му до 2024 г. и нямаше признаци за шансове в първия отбор.

И все пак стражът е щастлив в Мадрид, а според "El Chiringuito", договорът му е до 2025 г., а не до публично обявената 2024 година. Удължаването се е случило малко след пристигането му през 2018 година, но от клуба решили да не го обявяват.

Това очевидно ще окаже влияние върху бъдещето му, като може да промени начина, по който мадридчани гледат на ситуацията. Кепа ще бъде номер две в Реал Мадрид спрямо Куртоа, а и той е под наем от Челси. Ако рашат да го вземат за постоянно, това може да е сравнително скъпа сделка за резервен вратар.

За по-икономичен вариант може да се придържат към Лунин. Подновяването му не е изключено след някои солидни изяви през последните седмици – мнозина в клуба уважават Лунин като играч и професионалист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички