Карло Анчелоти дава почивка на играч, за да не остане без защита за "Ел Класико"


Карло Анчелоти дава почивка на играч, за да не остане без защита за "Ел Класико"
Снимка: GettyImages

1476 0

Реал Мадрид се представя отлично досега през сезона и това е въпреки проблемите, които имат в защита. Контузията на Едер Милитао остави Карло Анчелоти само с трима централни защитници, но ситуацията е овладяна доста добре до този момент.

Какъв е планът на Анчелоти?

След като Начо Фернандес беше наказан и Дейвид Алаба беше контузен, Орелиен Чуамени влезе като импровизиран централен защитник срещу Осасуна в събота. Очаква се австрийският национал да се завърне след националната пауза, а с "Ел Класико" в края на месеца това е отлична новина за Реал Мадрид.

Дори когато Алаба се завърне, проблемите в централната защита на Реал Мадрид не изглежда, че ще приключат. Антонио Рюдигер има четири жълти картона досега през сезона и както съобщава Mundo Deportivo, той ще пропусне "Ел Класико", ако получи жълт картон срещу Севиля след две седмици.

Тъй като Начо вече е наказан, това ще остави Алаба като единствения централен защитник за пътуването до Монжуик. Това означава, че няма да е изненада, ако Анчелоти избере да даде почивка на Рюдигер срещу Севиля, за да е на разположение срещу Барселона. А любопитно присъствие имаше в двубоя срещу Осасуна, като Зидан изглежда на живо победата на бившия си тим Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички