Капитанът на Реал за "коронацията" на Гризман: Невеж, няма ценности


Капитанът на Реал за "коронацията" на Гризман: Невеж, няма ценности
Снимка: Guliver/GettyImages

1332 0

Капитанът на Реал Марид Серхио Рамос отговори много "остро" на звездата на градския съперник Атлетико Антоан Гризман. В последните дни френският ас каза, че е на едно ниво с Лионел Меси и Кристиано Роналдо, а преди това публикува и снимка в "Instagram", на която той е коронясан лично от защитника на "белия балет".

"Невежеството е много смело", бяха първите думи на Рамос към Гризман. Испанският бранител беше категоричен, че Гризман не притежава ценностите на един голям шампион.

"Когато чуя това момче да говори се сещам за Тоти, Раул, Буфон, Касийяс, Малдини, Шави или Иниеста, които са спечелили всичко, но нямат “Златна топка”. Всеки един е свободен да прави каквото знаеа, но по-добре първо да се посъветва със Симеоне, Годин или Коке. Те притежават ценностите, които биха му се отразили добре.

Въпреки всичко мисля, че е голям футболист”, довери Рамос, който призна, че Гризман е един от най-добрите футболисти на планетата, но все още не е на нивото на изброените от него легендарни шампиони без "Златна топка" във витрината си.

Междувременно в Реал Мадрид вече има напрежение след първото равенство за сезона, а на пангара е треньорът Хулен Лопетеги - вижте защо в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички