Кансело: Идентифицирам се с културата на Барса, винаги съм искал да играя тук


Кансело: Идентифицирам се с културата на Барса, винаги съм искал да играя тук
Снимка: Getty Images

1458 0

И защитникът Жоао Кансело определи преминаването си в Барселона като сбъдната мечта. Португалецът ще играе за каталунския гранд до края на сезон 2023/24 под наем.

"Това е сбъдната мечта. Искам да благодаря на моето семейство, приятели и майка ми, която ме пази от небето. Тя знаеше, че искам да играя тук. Барса винаги е бил клубът на моите мечти, исках да играя тук. Идентифицирам се с тяхната култура по много начини", заяви Кансело, цитиран от "Mundo Deportivo".

"Сега това е най-добрият клуб, в който може да бъда. Много съм развълнуван. харесва ми напрежението и се надявам през този сезон да има титли, защото клубът живее за това. Мога да допринеса с работа, отдаденост, целеустременост, за да спечелим титли", продължи той.

"Някои от съотборниците си вече ги познавам и смятам, че това е една впечатляваща група играчи. Ще бъде страхотен сезон за нас. Очаквам го с нетърпение и се надявам да имам много задължения и работа. Надявам се да спечелим всички възможни титли", завърши бранителят. А ето какви бяха първите думи на другия нов в Барса - Жоао Феликс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички