Какво е бъдещето на Неймар? Луис Енрике никак не харесва този въпрос


Какво е бъдещето на Неймар? Луис Енрике никак не харесва този въпрос
Снимка: Gulliver/ Getty Images

1535 0

Старши-треньорът на Барселона Луис Енрике не смята да обръща повече внимание на въпроси, свързани с бъдещето на звездата на тима Неймар и липсата на информация за течащите преговори между ръководство и играч за нов договор.

"Прегракнах от темата за бъдещето на Неймар", лаконичен беше на пресконференция днес специалистът, който в момента готви отбора си за дербито срещу Селта Виго.

Бразилската перла на "блаугранас" все още не е подновил контракта си, а спекулациите за негово напускане в посока Манчестър Юнайтед или Сити на Гуардиола не спират. Луис Енрике обаче няма да коментира повече темата.

"Това е единственият отбор, който ни е победил два пъти, като в последния път ни надигра убедително. Селта е сред отборите, които обичам да гледам по телевизията. Така е, имат кадрови проблеми, но игровата им философия остава.

Съперникът е динамичен, пресира високо, винаги иска топката и знае как да ти усложни живота. Това е един от най-атрактивните тимове в Примера", пък беше коментарът на Енрике за бившия му тим, който през първия полусезон удари шампионите с 4:1.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички