Качествата, които Азар иска да вземе от Меси, Роналдо и Зидан


Качествата, които Азар иска да вземе от Меси, Роналдо и Зидан
Снимка: Getty Images/Guliver

950 0

Футболистът на Реал Мадрид Еден Азар сподели какво би взел от Кристиано Роналдо, Лео Меси и Зинедин Зидан, ако имаше такава възможност.

"Левият му крак", казва Азар, без да се замисля относно Меси в интервю за RTBF. "От Кристиано бих взел жаждата за победи, която има. Желанието му да печели трофеи и да побеждава, От Зидан искам да взема класата. Аз имам класа и сега, не е ли така? Но, той имаше доста повече", добави Азар.

По отношение на това кога Азар може да се оттегли от играта, той е ясен, че ще спре да играе, когато вече не му е приятно. Договорът му в Реал Мадрид ще приключи, когато той е на 33 години и половина.

"Ще видим дали тялото ще ме остави на мира след някои наранявания. Ако контузиите се натрупат, няма да стигна до 35. Трябва да се забавляваме. Колкото повече остаряваш, толкова повече трябва да се забавляваш, нали? Това е, което ми трябва. Винаги ще бъда във футбола, но може да не съм професионалист".

Азар все още не може да покаже най-добрата си форма в Реал, като голяма вина затова имат и контузиите. Ето как обаче белгиецът наскоро впечатли. (ВИДЕО)

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички