Журналистът, написал първи за Неймар в ПСЖ, обяви: Меси напуска Барселона


Журналистът, написал първи за Неймар в ПСЖ, обяви: Меси напуска Барселона
Снимка: Getty Images/Gulliver

9464 0

Капитанът на Барселона Лионел Меси е пред напускане на клуба. Той е обявил желанието си да напусне пред ръководството на каталунския гранд. Той е недоволен от начина, по който се управлява клубът и лошите резултати на отбора, по-специално тежката загуба от Байерн Мюнхен в четвъртфиналите на Шампионска лига (2:8).

Човек, който добре познава аржентинеца, е заявил пред "Esporte Interativo", като е пожелал анонимност: "Никога не съм виждал Меси толкова решен да напусне клуба, както в момента".

За да промени Меси решението си, ръководството на клуба трябва да му представи силен спортен проект. Това е обявил бразилският журналист Марсело Бехлер, който живее в Барселона. През 2017 година той пръв написа, че тогавашната звезда на каталунците Неймар ще премине в Пари Сен Жермен.

Договорът на суперзвездата с Барселона е до лятото на 2021 година, а откупната му клауза е 700 милиона евро. Той ще може да се разбере с новия си клуб още през януари, 6 месеца преди изтичането на контракта му. Основните кандидати за подписа на 33-годишния футболист са Интер и Манчестър Сити. Ето с каква заплата италианците ще опитат да го изкушат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички