Жоао Феликс отхвърли шанса да напусне Атлетико Мадрид


Жоао Феликс отхвърли шанса да напусне Атлетико Мадрид
Снимка: Getty Images

3156 0

Португалският нападател на Атлетико Мадрид Жоао Феликс е отхвърлил възможността да напусне столичния клуб през това лято. 22-годишният Феликс играе при Атлети от 2019-а година, когато бе закупен за 120 милиона евро от Бенфика.

Оттогава досега той има 110 мача за „дюшекчиите“, но е реализирал само 29 попадения, което прави статута му твърде несигурен към този момент.

Според последните информации националът на Португалия е обект на интерес от Манчестър Сити и Пари Сен Жермен, но самият той лично е споделил пред борда на Атлетико, че няма никакви амбиции да напуска „Уанда Метрополитано“.

„Мое напускане от Атлетико към този момент не стои на дневен ред. Аз се чувствам добре и фокусиран върху настоящия си отбор. Спокоен смъ за бъдещето и нямам търпение да разбера какво ще направим в следващите месеци“, каза още той пред испанската преса.

След напускането на Луис Суарес, Феликс се явява като ключова фигура в нападението на отбора, воден от Диего Симеоне. А кой национал на Белгия ще подсили отбора, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Нов в Левски започна кариерата си в баскетбола, но футболът го спечели

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички