Жоан Лапорта не изключи Меси и Иниеста да се завърнат в Барселона


Жоан Лапорта не изключи Меси и Иниеста да се завърнат в Барселона
Снимка: Getty Images

1877 0

Президентът на Барселона Жоан Лапорта не изключи възможността един ден Лионел Меси и Андрес Иниеста да се завърнат на "Камп Ноу". Босът на каталунците присъства на представянето на Дани Алвеш след завръщането на 38-годишния бразилец на "Камп Ноу".

Попитан дали е възможно Меси и Иниеста да се завърнат в Барса, Лапорта заяви: "Не изключвам нищо. Случи се с Дани, възрастта е само число. Те са двама страхотни играчи. Не мога да предскажа какво ще се случи утре, те все още играят и имат договор с други клубове. Никога не знаеш..."

37-годишният Иниеста играе в Япония, а за евентуално негово завръщане в Барселона се заговори след идването на Шави начело на отбора и решението му да върне Дани Алвеш в отбора. Лионел Меси пък се раздели с Барселона едва преди няколко месеца, след като не можа да подпише нов договор с клуба.

Меси и Лапорта обаче са в обтегнати отношения, след като водят задочен спор за точните причини за това аржентинецът да не остане на "Камп Ноу". Лапорта намекна, че Меси е можел да остане в Барса без пари, но не го е направил. Меси пък му отвърна, че никога не е получавал подобно предложение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички