Ясна е програма в Испания, Ел Класико радва феновете преди Коледа


Ясна е програма в Испания, Ел Класико радва феновете преди Коледа
Снимка: Guliver/Getty Images

2035 0

Днес стана ясна програмата за предстоящия сезон в Примера дивисион. Сезон 2017/2018 обещава нови и вълнуващи битки, като най-очакваният мач е дербито между Барселона и Реал Мадрид.

Настоящият шампион стартира сезона с гостуване на Депортиво ла Коруния, докато каталунците ще приемат на "Камп Ноу" Бетис. 

Първото Ел Класико за сезона ще зарадва феновете 5 дни преди коледа. "Сантяго Бернабеу" ще приеме двата най-успешни испански тима на 20 декември тази година, а втората среща от сезона ще бъде в заключителната фаза, когато ще стане ясно и кой ще е новият шампион в Ла Лига. "Камп Ноу" ще е домакин на втория мач между Барселона и Реал Мадрид, който ще е част от 36-я кръг (от общо 38) и ще се играе на 6 май. 

Атлетико Мадрид се изправя в първи кръг срещу Жирона, който се завръща в най-високото ниво на испанския футбол за първи път от 87 години. Севиля пък ще срещне Еспаньол в първия кръг. 

Все още пълна програма има само за откриващия кръг:

Депортиво - Реал Мадрид

Барселона - Бетис

Атлетико Мадрид - Жирона

Севиля - Еспаньол

Малага - Ейбар

Атлетик Билбао - Хетафе

Леганес - Алавес

Селта Виго - Реал Сосиедад

Виляреал - Леванте 

Валенсия - Лас Палмас

През миналия сезон Реал триумфира в края, изпреварвайки Барселона с три точки, а "дюшекчиите" останаха трети на 15 точки от градския съперник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички