Ясна е датата, на която Реал Мадрид очаква Гарет Бейл в игра


Ясна е датата, на която Реал Мадрид очаква Гарет Бейл в игра
Снимка: Guliver/Getty Images

1364 0

Лазаретът на Реал Мадрид вече е препълнен, след като куп титуляри лекуват контузии. Даниел Карвахал и Марсело са аут за месец, Лука Модрич няма да играе в следващите 2-3 седмици, Пепе е аут за неопределено време, а сред контузените са още Хамес и Рафаел Варан. За радост на феновете на "кралския клуб" обаче възстановяването на Гарет Бейл върви по-добре от очакваното.

Уелският ас получи травма при гостуването на Спортинг Лисабон в Шампионска лига, като тогава прогнозите бяха, че той ще се завърне на терена най-рано през март. Според информация на Cadena Cope обаче, още до края на настоящата седмица Бейл ще започне леки тренировки на "Валдебебас".

Това е много добра новина за Зинедин Зидан, чийто отбор изпитва сериозни затруднения в атака напоследък с оглед слабата форма на Кристиано Роналдо. Очакванията са Гарет Бейл да е напълно възстановен за подновяването на кампанията на тима в Шампионска лига.

Реал Мадрид се изправя срещу Наполи в първия мач между двата тима, който е на 15-и февруари на "Сантяго Бернабеу". Очаква се Бейл да бъде поне на резервната скамейка за срещата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички